3D тур
Набрати
Всі новини

Премія International Property Awards

перемога в номінаціях Residential High Rise Development та Apartment/Condominium

1929 року у Голлівуді перші статуетки отримали переможці кінематографічної премії «Оскар». 1993 року в Лондоні відбулася перша церемонія нагородження переможців International Property Awards за успіхи у галузі нерухомості.

Що їх об’єднує?

«Оскаром» у нерухомості називають щорічну лондонську премію International Property Awards. Обидві премії відзначають найкращих. Найкращих у кіно. Найкращих у нерухомості.

Переможці обох премій стають для нас своєрідною точкою відліку. Голлівудська премія виділяє фільми, режисерів, музику, акторів, на яких варто звернути увагу у дивовижному різноманітті сучасного кінематографу.

Лондонська премія відзначає значні для інвестицій, життя, роботи, відпочинку об'єкти нерухомості, будівництво яких щороку зростає та покращується.

Переможці обох премій назавжди стають частиною історії. Історії кіно. Історії нерухомості.

Ми пишаємось, що преміальний комплекс Edeldorf Hills двічі увійшов до історії. Він здобув одразу дві нагороди експертного міжнародного конкурсу International Property Awards - Residential High Rise Development та Apartment/Condominium.  Другою номінацією були відзначені ефектні пентхауси з атріумом, висота стелі якого сягає 6 метрів. Їхні інтер'єри та планування ретельно розробляли дизайнери міланської студії Lazzarotti Associati.

Ми вдячні усім учасникам проєкту, українським митцям, дизайнерам студії Yodezeen, ландшафтних дизайнерів Ldesign, архітектору Baust Architects Юрію Удальцову, засновнику та артдиректору Expolight Миколі Каблука.

Життя у Edeldorf Hills – це можливість долучитися до історії.

Створимо її разом!