3D тур
Набрати
Всі новини

Futura Hata увійшла до ТОП - 5 рейтингу забудовників столиці

П’ятірка лідерів девелопменту

За даними рейтингу фінансового порталу Мінфін визначені компанії - забудовники, що зводять будинки за графіком та у заявлені терміни. Серед лідерів, що системно виконують зобов’язання та дотримуються строків будівництва увійшла девелоперська компанія Futura Hata. 

Компанія Futura Hata понад 15 років реалізує інвестиційні проєкти в девелопменті, серед наших кейсів: IQ Business Center, ЖК “Комфорт Таун”. Амбітна команда, що стрімко набирає обертів, саме тому набутий досвід участі в спільних проєктах дозволяє зводити комплекси в строк та не йти на компроміси з якістю.  

 Для нас - це перший рейтинг, тому важливо, що сумлінна робота команди отримала високу оцінку поряд з компаніями, що роками зводять житло в столиці.

За даними рейтингу Futura Hata відзначена за кількістю квадратних метрів, що були здані в експлуатацію та в загальному лістингу компаній, що виконали зобов’язання.   

Наша компанія зайняла п’яте місце у рейтингу, і друге за кількістю зданих квартир, ввівши у 2021 декілька черг житлового комплексу Svitlo Park - 46490,3 кв.м., 892 квартир. Це новий житловий район поруч із Печерськом, де втілюється концепція “місто в місті”. 

Futura Hata відома й іншими проєктами, за якими пильно стежать експерти: ЖК White Lines, що стане новим символом Голосіївського району, та преміумкомплексом EDELDORF HILLS на Печерську.

Всі проєкти, які створює Futura Hata відрізняються яскравою архітектурною індивідуальністю та технологічною надсучасною інфраструктурою, яка відповідає заявленому статусу будинків.

Пишаємось своїми проєктами!